Bel ons op: 06 - 23485042

Bouwkeuring

De bouwkundige garantie keuring en  tarieven:

Eengoede bouwkundige/garantie keuring geeft inzicht in de aankoop of verkoopbeslissing. Om dit inzicht te verkrijgen kent een visuele inspectie zijn beperkingen.  Om dit aan te vullen zal Keur-Vast tijdens de inspectie, metingen verrichtten om het bestaan van een bouwgebrek aan te tonen of uit te sluiten.

Als koper voldoet u met het rapport niet alleen grotendeels  aan uw onderzoeksplicht zoals beschreven in NBW 7:17, maar heeft u ook een gedegen rapportage in uw bezit zodat u ook daadwerkelijk weet wat u koopt.

 Nationale Hypotheekgarantie en onze bouwtechnische/garantie keuring

Onze bouwtechnische rapporten voldoen aan de normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Onze rapporten kunnen dus worden gebruikt bij het rond krijgen van een financiering. Een bouwkundig rapport wordt vaak gevraagd voor woningen ouder dan 1940 en die met NHG worden gefinancierd. De hypotheekverstrekker wil graag zekerheid van de bouwtechnische staat van het onderpand wat wordt gefinancierd. Een bouwtechnische rapportage geeft hem die zekerheid.

De Garantieverzekering voor particulieren verzekert uw woning tegen verborgen gebreken. Op basis van een bouwkundig rapport van MOB kan een Garantieverzekering afgesloten worden. De Garantieverzekering verzekert het bouwkundige gedeelte van het huis. Onder het bouwkundige gedeelte worden zaken verstaan als vloeren, gevels en binnenwanden. Dit gedeelte is verzekerd voor een periode van maximaal 12 maanden.

De Garantieverzekering voor particulieren verkleint het financiële risico tegen eventuele gebreken. Dat geeft een goed gevoel!

•    u verkleint het financiële risico van verborgen gebreken
•    u hebt met deze verzekering een zeer goede dekking
•    u bent verzekerd tegen bouwkundige verborgen gebreken
•    u verschaft uzelf zekerheid